dagen som försvann

ja måndagen försvann fanns inte.. eller jo i ett par timmar men den var inte 24 timmar som den brukar.. helkonstigt att det helt plötslingt var tisdag istället.. åkte ju från hotellet i Los Angeles vid halv 8 måndag och flyget gick klockan 3 men sen försvann måndagen. flygtiden var lång och man var helt konstig i kroppen.. man ville sova för det var mörkt men man kunde ju inte.. hmm aa kom hem till arlanda 18.30 på tisdagen pappa körde hem och ida dreglade på min arm!! fy! det var lite äckligt faktist hah.. vi stannade och åt lite oxå det var gott med något annat än flötigt äcklel.. heh
jaja de vr ju ett par dagar sen nu.. nu har vi planerat loppis till i morgon och jag är ju en jävligt bra säljare sålde det fulaste jag kunde hitta för två kronor.. till robban haha fy va jag är bra.. ;)
och sen håller jag på att döö av att jag inte kan träna när jag vill det!! gaah skulle springa i onsdags men då städade vi källaren skulle springa och så i går men ne då fixade vi med loppisen och var hos mormor..
och idag ja idag kanske jag skulle kunnat göra de efter mie åkte och åt planka men gjorde jag de.. nee. ååh jag blir så trött på mig själv.. men i morgon bitti ska jag gå upp tidigt och ta mig en springtur och massa situpps och massa så innan frukort så jag verlkigten gör de.. sen hinner jag ju itne..
jaja det får la bli bra med de blogginlägget för nu börjar filmen igen. ;)
<3