livet - så det borde vara

Det är så mycket som flyger omkring. 
Man ska ju säga att pegnar inte är allt, men låt oss inse att det är väldigt viktigt ändån. Har man inte pengar kan man inte göra det man vill i livet. 
Jag tycker mycket om mitt jobb på Lidl, jag gör verkligen det. Men tyvärr räcker inte det. pengarna som ska finnas till allt finns inte. Jag måste nu komma på vad jag ska göra. föröker hitta ett heltidsjobb som kan ge mig de jag behöver och ändå få mig att må bra som jag gör på Lidl. 
Mycket nu, påbörjat grunden på huset, så snart är det mycket pengar som ska in där. 
Min bil... Ja vart ska man ens börja, den krånglar helt enkelt mycket och jag skulle behöva köpa mig en annan men pengarna jag har ska jag väl lägga på huset.
PLUS att man ska försöka leva livet just nu också. Vi vill åka på resa till vintern. Det som inte är så mycket pengar för en annan är ganska mycket för mig. mer än en månadslön. Men man ska ju även leva livt nu. Inte sen? Fast jag behöver ju något sen med? 
Sjukt vad pengar kan styra och försöra ens humör. "Pengar är inte viktigt" de som säger de kan ju försöka leva detta livet ett tag. 
Sen har jag problem med att sova, kan det kanske bero på att jag har så mcyket som måste göras NU helst igår. 
Och att man ska försöka driva in pengar från en viss som är skyldig mig endel som kunde hjälpa mig lite på traven men med den takten han betalar av så har jag inte fått alla pengar på 10 år. känns ju sådär. 
Misstro inte detta inlägget nu som att jag inte är lycklig, för det är jag. Min kärlek växer varje dag. HAN är fantastisk och får mig att må det bästa på länge!
Men alla har sina mindre bra dagar och jag har haft två dagar nu när jag inte sovit bra och tänker väl alldesles förmycket. Snart kanske det kommer den bästa dagen i mitt liv. 
Tills nästa gång,
Ha´de!